Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Λαζάρεβιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό (φωτ.)

Η Λαζάρεβιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό (φωτ.)

“Σταμάτα να κλαις Άνα, επιστρέφεις σπίτι”… κάπως έτσι επέλεξε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να ανακοινώσει την επιστροφή της Λαζάρεβιτς στις νταμπλούχες Ελλάδας.

Λίγα λεπτά αργότερα, από το γραφείο Τύπου ήρθε και η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Λαζάρεβιτς. Η αθλήτρια πετοσφαίρισης από τη Σερβία (ημερομηνία γέννησης 4/7/1991) που αγωνίζεται ως ακραία, επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, μετά από δυο χρόνια.

Στις δηλώσεις της στο www.olympiacossfp.gr η Άννα Λαζάρεβιτς ανέφερε τα εξής: «Πρώτα από όλα είμαι υπερβολικά χαρούμενη που θα έχω άλλη μια ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα ερυθρόλευκα. Ήξερα ότι θα γύριζα πίσω μια μέρα και να που συνέβη και επιστρέφω στον Ολυμπιακό για αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους και τη Θύρα 7! Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ακόμα εξαιρετική σεζόν και θα κατακτήσουμε πολλά τρόπαια, όπως έχει συνηθίσει ο Ολυμπιακός».

ana

Στη φωτογραφία η ίδια είχε ξεσπάσει σε κλάματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν η τελευταία από τις δυο χρονιές (2015-2017) που φόρεσε τα ερυθρόλευκα!

Δείτε το ομολογουμένως εξαιρετικό ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Instagram: