ΔΙΕΘΝΗ

Λεάλ: «Μπορεί να αγωνιστώ με τη σελεσάο»!

Λεάλ: «Μπορεί να αγωνιστώ με τη σελεσάο»!

Ένα χρόνο πριν υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο Κουβανός σταρ, Γιοάντρι Λιάλ θα αγωνιζόταν με τα χρώματα της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, κάτι που ο ίδιος ένα χρόνο μετά δεν αποκλείει!

Ο Κουβανός έχει τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία της χώρας του –όπως αρκετοί συνάδελφοι-συμπατριώτες του που αυτομόλησαν- επειδή επέλεξε να αγωνιστεί στο εξωτερικό γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο τον απέκλειε για πάντα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Λεάλ ολοκλήρωσε την Τρίτη σεζόν με την πρωταθλήτρια Σάντα Κρουζέιρο και μετά την κατάκτηση του τίτλου αλλά και του βραβείου του MVP, απάντησε στην ευθεία ερώτηση των βραζιλιάνων ρεπόρτερ για το αν είναι πιθανό να αποδεκτεί την πρόταση να αγωνιστεί με τη σελεσάο.

«Βασικά δεν το γνωρίζω. Δεν έχω μεγάλη πληροφόρηση αλλά αν αποκτήσω την βραζιλιάνικη υπηκοότητα τότε με ευχαρίστηση θα έπαιζα για την Εθνική. Είμαι εδώ, έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Κρουζέιρο» ενώ ο Κουβανός άσος πρόσθεσε: «Είμαι Κουβανός και θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ για τη χώρα μου αλλά επίσης θέλω να αγωνιστών σε Ολυμπιακούς Αγώνες πριν αποσυρθώ από την ενεργώ δράση»!