BEACH VOLLEY

Lecce Futures: Μεγάλη πρόκριση για Κανέλλο/Μανδηλάρη

Lecce Futures: Μεγάλη πρόκριση για Κανέλλο/Μανδηλάρη
Το ελληνικό δίδυμο των Μανδηλάρη/ Κανέλλου, έστω και δύσκολα, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά στο Λέτσε της Ιταλίας.

Οι Μανδηλάρης, Κανέλλος ως Νο1 στο ταμπλό των προκριματικών είχαν περάσει άνευ αγώνος στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο αντιμετώπισαν τους Πολωνούς Γκρόζεκ/Βαρτζόχα τους οποίους νίκησαν με 2-1 (21-18, 17-21, 16-14) παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμεμη φάση.

Μάλιστα η ελληνική ομάδα χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή στο τάι μπρέικ καθώς οι Πολωνοί ξεκίνησαν καλύτερα (1-4) και είχαν σημαντικό προβάδισμα (4-8), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά Άγγελος και Ιάσωνας άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά φτάνοντας στη νίκη.

Δεν τα κατάφεραν στην Ιταλία Μαναβή, Καλαμαρίδου

Πρόωρο τέλος για το ελληνικό δίδυμο στο τουρνουά της Ιταλίας.
Στον πρώτο προκριματικό γύρο οι Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου ηττήθηκαν με 2-0 (21-18, 21-11) από τις Αμερικανίδες Φουξ, Νόμπλς κι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του τουρνουά
Υπενθυμίζουμε ότι στους άνδρες οι Μανδηλάρης, Κανέλλος ως Νο1 του ταμπλό των προκριματικών πέρασαν χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο και στις 20:00 αντιμετωπίζουν στον 2ο γύρο τους Πολωνούς Γκρόζεκ/Βαρτζόχα.