Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λέσκοφ : «Οι συνθήκες καλές, από εμάς εξαρτάται»

Λέσκοφ : «Οι συνθήκες καλές, από εμάς εξαρτάται»

Το αποτέλεσμα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου μπορεί να μην ήταν θετικό για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ωστόσο στο στρατόπεδο των “πράσινων” επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα σύντομα θα ξεκινήσει την αγωνιστική της αντεπίθεση για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τη νίκη που θα δώσει το έναυσμα για την αγωνιστική της ανάκαμψη ψάχνουν στην Ορεστιάδα. Μια Ορεστιάδα που βρίσκεται ουσιαστικά σε μεταβατικό στάδιο και πολλοί πιστεύουν πως είναι πλέον θέμα χρόνου η ομάδα να αρχίσει να παίρνει και τα αποτελέσματα.

Η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα αφήνει αισιόδοξους τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και τους ανθρώπους της νέας διοίκησης που τρέχουν ασταμάτητα να προλάβουν τον χρόνο προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να ενισχύσουν το ρόστερ.

Κάτι που δήλωσε και ο πασαδόρος των Θρακιωτών Μαρίν Λέσκοφ ο οποίος ήρθε πρόσφατα στην ομάδα χαρακτηριστικά ότι «Η διοίκηση κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, οι συνθήκες είναι καλές και από κει και πέρα εξαρτάται από εμάς τους αθλητές. Ελπίζω να έρθουν 1-2 παίκτες για να σωθούμε».