ΔΙΕΘΝΗ

«Λύγισε» κόντρα σε Κασαλματζιόρε και ατυχία η Κούνεο (vid)

«Λύγισε» κόντρα σε Κασαλματζιόρε και ατυχία η Κούνεο (vid)

“Γρουσούζικη” αποδείχθηκε για την πολύπαθη φέτος Κούνεο των Όλγας Στράντζαλη και Κατερίνας Ζακχαίου η 13η αγωνιστική της Serie A, καθώς στην Κρεμόνα οι “ερυθρόλευκες γάτες” όχι μόνο ηττήθηκαν σε δεύτερο σερί ματς, αλλά έχασαν λόγω τραυματισμού και τη διεθνή Ιταλίδα άσο, Ντεγκράντι.

Η Κούνεο, έχασε το α’ σετ με 25-22 από την γηπεδούχο Κασαλματζιόρε, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της, διεκδικώντας την ισοφάριση. Στο 3-2 του β’ σετ  αποχώρησε λόγω τραυματισμού στη γάμπα η ακραία Ντεγκράντι, αλλά σε πείσμα της… καντεμιάς τους οι φιλοξενούμενες, ξεπερνώντας το σοκ, με πίεση στο σερβίς πάλεψαν για το 1-1. Η τύχη για άλλη μια φορά όμως τους “γύρισε την πλάτη”, στέλνοντας έπειτα από αμφίρροπη μάχη με 31-29 στα… σημεία και αυτό το σετ στην ομάδα της Βασίλεβα (15π).

Παρά το προβάδισμα 2-0 της αντιπάλου της οι φιλοξενούμενες δεν τα παράτησαν στο 3ο σετ, όπου μάλιστα προηγήθηκαν και με 16-14, όμως στην εξέλιξη του ματς πλήρωσαν τελικά κάποια λάθη, που χάρισαν και πάλι στις λεπτομέρειες με 28-26 το σετ και το πολυτιμο τρίποντο στην ομάδα της Κρεμόνα.

Για ένα ακόμη ματς η Ζακχαίου είχε διψήφιο αριθμό πόντων 10π (7/19επ., 3 μπλοκ), η  Στράντζαλη, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 3ο σετ σημειώνοντας  3 πόντους (1/5επ. 1 άσο, 1 μπλοκ, 50%υπ.), ενώ τοπ σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε με 22π η Μοντιμπελερ των γηπεδούχων.


ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...