ΔΙΕΘΝΗ

«Λύγισε» στα σημεία ο Μαντέκας (video)

«Λύγισε» στα σημεία ο Μαντέκας (video)

«Έκλεψε» τις ετυπώσεις, όχι όμως και τη νίκη από την πρωταθλήτρια Al Ahli στο ντεμπούτο του με τη Muharraq στο Μπαχρέιν ο Γιάννης Μαντέκας.

Στο πρωτάθλημα του Αραβικού εμιράτου, όπου συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες, ο Γιάννης Μαντέκας, παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, δεν κατάφερε να κάνει ποδαρικό με νίκη, καθώς στο ντέρμπι της 7ης αγωνστικής η ομάδα του πρώην άσου της ΑΕΚ και της Κηφισιάς, σε ένα παιχνίδι – θρίλερ, γνώρισε την ήττα με 2-3 (25-23, 23-25, 21-25, 25-21, 16-14) από την πρωτοπόρο, Αλ Άχλι.

Η ομάδα του Μαντέκα, φαίνεται πως βάζει “ψηλά τον πήχη” φέτος, καθώς η διοίκηση της βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Κουβανό κεντρικό, της Al Rayyan του Κατάρ, Σαλβαντόρ Χιντάλγκο.

Με τη νίκη αυτή η Αλ Άχλι, έφτασε τους 17 πόντους και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς βρέθηκε η ομάδα του Μαντέκα, που με τις αγωνιστικές του δυνατότητες, τη θέληση για δουλειά και το ήθος του, έχει καταφέρει να γίνει εξαιρετικά συμπαθής, όχι μόνο στους συμπάικτες του, αλλά και στους οπαδούς της Muharraq.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το Γιάννη Μαντέκα στις πρώτες του προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.