ΔΙΕΘΝΗ

«Λύτρωση» Πετρέα στον… εμφύλιο με Προύσαλη

«Λύτρωση» Πετρέα στον… εμφύλιο με Προύσαλη

Έστω και δύσκολα η Αζαξιό έκαμψε την σθεναρή αντίσταση της πρώην ομάδας του διεθνούς μας κεντρικού, με την παρέα όμως του Κώστα Προύσαλη να φεύγει από την Κορσική με έναν πολύτιμο βαθμό.

petreas_ajaccio2

Στο γαλανόλευκο “εμφύλιο” της 5ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος η γηπεδούχος ομάδα του Πετρέα, αν και προηγήθηκε δύο φορές της Ναρμπόν χρειάστηκε τελικά το τάι μπρέικ για να “λυτρωθεί” με 3-2 (25-21, 20-25, 25-23, 19-25, 15-11) και να επιστρέψει στις επιτυχίες, στο ματς της Τετάρτης που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

“Κλειδί” για τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Πετρέα, που σε ένα ισορροπημένο ματς σημείωσε 10 πόντους με 8/13 επιθέσεις και 2 μπλοκ, με τον Μιγιαϊλοβιτς να σταματά στους 13 πόντους, ήταν η κατάκτηση του 3ου σετ στα σημεία.

bisset-1

Για την φιλοξενούμενη ομάδα του Κώστα Προύσαλη (1 πόντο), που για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε 5 σετ δεν καταφέρνει να πανηγυρίσει τη νίκη, ο πρώην άσος της Κηφισιάς, Τζουλιάν Μπίσετ, λίγες μέρες μετά την παραλαβή του Επάθλου Novasports για την ανάδειξη του καλύτερου κεντρικού της Volleyleague και την πρόσφατη… διαστημική εμφάνιση των 18 πόντων κόντρα στην Τουρ, έμεινε στους 8 πόντους (3/9 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), ενώ άλλους 3 πόντους πρόσθεσε ο Μίλιτς.

Τοπ σκόρερ των ομάδων ήταν ο Μρόζεκ της Ναρμπόν με 20 πόντους, ενώ ο Σιμόφσκι των νικητών είχε 18 πόντους.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...