Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μάχη παραμονής στη Θεσσαλονίκη

Μάχη παραμονής στη Θεσσαλονίκη

Οι αγώνες μπαράζ για την παραμονή συνεχίζονται στην Τούμπα και την Θεσσαλονίκη με τη ΜΕΝΤ να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους «κιτρινόμαυρους»…

Εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα όπου η ΜΕΝΤ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ που παίζει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να παραμείνει κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι του Σπύρου Φίνου έχουν το πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΚ και θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να μπούνε στην τελική ευθεία των αγώνων τους με τη Λαμία που θα κρίνουν και το ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της ΜΕΝΤ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και ευελπιστεί πως απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» οι παίκτες του θα πάρουν το τρίποντο που είναι επιβεβλημένο.

«Περάσαμε δύσκολες γιορτές γιατί προετοιμαζόμασταν σκληρά για αυτό παιχνίδι ενώ είχαμε διήμερο ρεπό. Σήμερα κάναμε την πρωινή μας προπόνηση και ακολουθεί μία απογευματινή. Είμαστε ευτυχείς γιατί δεν είχαμε καμία απώλεια. Αντιθέτως προπονήθηκαν όλοι οι παίχτες μου και θα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω παιδιά όπως το δεύτερο λίμπερο, Αλέξανδρο Αντωνιάδη» υπογράμμισε ο Σπύρος Φίνος και συμπλήρωσε «Μετά το τρίποντο της Λαμίας την πρώτη αγωνιστική, χρειαζόμαστε και εμείς οπωσδήποτε τη νίκη. Για την ΑΕΚ, η κατηγορία ουσιαστικά έχει χαθεί. Παίξαμε πριν από λίγο καιρό αλλά καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Όπως είπαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα παίξουν για τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για την ΑΕΚ τώρα η αναμέτρηση με τη ΜΕΝΤ είναι η τελευταία της ελπίδα για να μπορέσει να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να ξεκινήσει την αντεπίθεση.

Κάτι όμως που μοιάζει απίθανο αφού άπαντες έχουν άσχημη ψυχολογία και περισσότερο κοιτάνε το «αύριο» παρά το «σήμερα». Ο Αντώνης Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί σε μια ομάδα που έχει πάρει την πορεία της προς την Α2 εδώ και καιρό.

Ο τεχνικός της Ένωσης στις δηλώσεις του υπογράμμισε «Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το κακό που δείξαμε στον αγώνα με τη Λαμία. Μετά από αυτή την ήττα έχουμε μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και τη φανέλα της ομάδας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

1η αγωνιστική – Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου

ΑΕΚ – Γ.Σ. Λαμία 0-3 (15-25, 17-25, 16-25)

Ρεπό ΜΕΝΤ

2η αγωνιστική – Τετάρτη 15 Απριλίου

19.00: ΜΕΝΤ – ΑΕΚ

Ρεπό Γ.Σ.Λαμία

3η αγωνιστική – Σάββατο 18 Απριλίου

19.00: Γ.Σ.Λαμία – ΜΕΝΤ

Ρεπό η ΑΕΚ

4η αγωνιστική – Τετάρτη 22 Απριλίου

19.00: Γ.Σ.Λαμία – ΑΕΚ

Ρεπό ΜΕΝΤ

5η αγωνιστική – Σάββατο 25 Απριλίου

20.00: ΑΕΚ – ΜΕΝΤ

Ρεπό Γ.Σ.Λαμία

6η αγωνιστική – Τετάρτη 29 Απριλίου

19.00: ΜΕΝΤ – Γ.Σ.Λαμία

Ρεπό ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY-OUT

1.Λαμία  18 (27-56)

2.ΜΕΝΤ 16 (23-56)

3.ΑΕΚ    11 (22-61)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...