Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μακεδόνες: «Στηρίξτε την ομάδα μας»

Μακεδόνες: «Στηρίξτε την ομάδα μας»

Κάλεσμα στους πιστούς φιλάθλους τους, ώστε να έλθουν στο κλειστό γυμναστήριο των Κυμίνων και να τους ενισχύσουν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, την Κυριακή (30/10-19.00) κόντρα στον Αίαντα, έκανε η διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού. Μάλιστα όπως σημειώνεται η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα θα δώσει αγώνα Α1 στο συγκεκριμένο γήπεδο, ύστερα από τρία χρόνια αφού ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης.

«Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας επιστρέφει στα Κύμινα. Μακεδόνες Αξιού-Αίας Εύοσμου. Κυριακή 30/10/2016 ΔΑΚ Κυμίνων. Έλατε όλοι να γεμίσει ξανά η έδρα των Κύμινων. Στηρίξτε την γυναικεία αμάδα με την παρουσία και την φωνή σας.»

sagkardia-toazzi-pontikas-098765

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μπάμπης Ποντίκας, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Volleyplanet,τόνισε: « Καλούμε τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό μας και να ενισχύσουν με πάθος τις αθλήτριες μας στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στην κατηγορία με αντίπαλο τον Αίαντα.

Άλλωστε η έδρα μας, στην οποία γυρίζουμε μετά από τρία χρόνια ταλαιπωρίας σε διάφορα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, αποτελεί και το μεγάλο μας όπλο για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Α1.»

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Κυριακής με τον Αίαντα, ο παράγοντας των Μακεδόνων, έκανε τραπέζι στα μέλη της ομάδας, όπως δείχνει και η σέλφι με την Αργεντίνα πασαδόρο Κλαρίσα Σαγκάρντια και την Βραζιλιάνα ακραία, Μαρλούτσι Τοάτζι.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...