A2

Μακρυγιάννης: «Στόχος η άνοδος στη pro-league»

Μακρυγιάννης: «Στόχος η άνοδος στη pro-league»

Να βοηθήσει την ΕΑΠ να ανέβει στη νέα κατηγορία της Pro-league θέλει ο Νίκος Μακρυγιάννης σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη σελίδα του Πατρινού συλλόγου.

Ο έμπειρος κεντρικός, ο οποίος μετά από δυο χρόνια παρουσίας στη volleyleague (αγωνίστηκε τη σεζόν 14-15 στον Παμβοχαϊκό και τη σεζόν 15-16 σε Παναχαϊκή και Άρη), επέστρεψε στο σύλλογο που ανδρώθηκε ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Στις κυριότερες δηλώσεις του στο eapatron.gr, ο Νίκος Μακρυγιάννης , σχολίασε:

“Είχα συζητήσεις με ομάδες της Volleyleague όμως δεν ήταν κάτι αξιόλογο και έτσι αποφάσισα να γυρίσω στην Ε.Α.Π. Νομίζω πως είναι προτιμότερο να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Α2 Εθνική, σε ένα ανταγωνιστικό όμιλο και φυσικά θα παίξω σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον για μένα».

Έπαιξε ρόλο ότι η ΕΑΠ έχει στις τάξεις διεθνείς και ταλαντούχους Πατρινούς παίκτες που προσδίδουν προοπτική;

«Ασφαλώς και έπαιξε ρόλο. Γνωρίζω καλά τους παίκτες και ξέρω ότι διαθέτει ορισμένα από τα καλύτερα ταλέντα στο πατρινό βόλεϊ και είναι μια ομάδα με προοπτική. Φυσικά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο αλλά και η σκληρή δουλειά που είμαι βέβαιος ότι γίνεται αλλά και  θα γίνει και τη φετινή σεζόν.

Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την παρουσία του Άρη Αγγελόπουλου στην άκρη του πάγκου, δεν χρειάζεται να πω εγώ ότι είναι έμπειρος προπονητής και θα βοηθήσει σημαντικά την Ε.Α.Π. για να πετύχει τουςστόχους της.”

– Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ΕΑΠ αλλά και οι προσωπικοί σου;

«Σε ότι αφορά την ομάδα, εκτιμώ ότι ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος στην pro-league και ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο της Α2 Εθνικής. Σχετικά με τους δικούς μου στόχους, θέλω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω την  ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Βέβαια αυτά αφορούν το φετινό πρωτάθλημα γιατί πιστεύω ότι η Ε.Α.Π. με τους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει, έχει μακροπρόθεσμους στόχους να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ελληνικό βόλεϊ όπως και στο παρελθόν».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...