Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μαλακατές: «Δεν έχει σοβαρή διοίκηση η ΕΣΑΠ»

Μαλακατές: «Δεν έχει σοβαρή διοίκηση η ΕΣΑΠ»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν κατά της ΕΣΑΠ έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Live Sport και μένει να δούμε αν αυτή η ‘επίθεση’ εμπεριέχει… επιθυμία της διοίκησης των “πρασίνων” για αλλαγή προέδρου στις επόμενες εκλογές της Λίγκας!

Μόνο έτσι θα μπορούσε να μεταφραστεί η ατάκα του κ. Μαλακατέ, αναφερόμενος στη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάρων “δεν έχει σοβαρή διοίκηση η ΕΣΑΠ”. Όταν -μάλιστα- άπαντες γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέλος στο βασικό σχήμα του Διοικητικού της Συμβουλίου.

«Δεν γίνεται να σου επιβάλλουν μέσω προκηρύξεων να δώσεις τα τηλεοπτικά δικαιώματά όταν δεν έχουν το δικαίωμα. Επέμεινα σε αυτό το κομμάτι ακόμη κι όταν μου έλεγαν ότι θα αποβληθούμε από το Πρωτάθλημα. Θεωρητικά είμαι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά μόνο όταν προάγει το άθλημα. Όταν δεν συμβαίνει, έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουμε όσα αναλογούν στην ομάδα μας. Και επειδή δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση στην ΕΣΑΠ, κινηθήκαμε αναλόγως. Το μέλλον είναι οι παραγωγές μέσω διαδικτύου, εκεί θα επενδύσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στη συνέντευξη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Αναφορικά με τις φετινές τιμωρίες της ομάδας από την αθλητική δικαστή, ανέφερε: «Στα γήπεδά μας δεν υπήρξε βία. Τιμωρηθήκαμε κυρίως για υβριστικά συνθήματα, τα οποία, σαφώς καταδικάζουμε, αλλά κάποια στιγμή η νομοθεσία πρέπει να προστατεύει τα σωματεία. Δεν είμαστε στο θέατρο, είμαστε στο γήπεδο. Απλά σε εμάς τα συνθήματα ακούγονται γιατί έχουμε πολύ κόσμο, ενώ οι άλλοι δεν έχουν. Τι να κάνουμε… Μαγκιά μας».

Ακολουθεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: