BEACH VOLLEY

Μαναβή/Καλαμαρίδου στην Τενερίφη για καμπ προετοιμασίας

Μαναβή/Καλαμαρίδου στην Τενερίφη για καμπ προετοιμασίας

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία της Δήμητρας Μαναβή και της Μυρτούς Καλαμαρίδου και το επόμενο διάστημα το δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη που ανήκει στον Εθνικό σχεδιασμό beach volley θα ταξιδέψει στη Τενερίφη για καμπ προετοιμασίας με ομάδες του εξωτερικού.

Η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου που αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στην άμμο πριν σχεδόν ένα χρόνο θα μεταβούν στην Ισπανία και στη Τενερίφη στις 11 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 21 του μήνα θα προπονηθούν και θα δώσουν φιλικούς αγώνες με ομάδες από την Ελβετία, την Δανία και την Σκωτία.

Για το πως προέκυψε το καμπ προετοιμασίας στην Τενερίφη η Δήμητρα Μαναβή είπε: «Έχουμε κρατήσει επαφές από αρκετές ομάδες που έχουμε γνωρίσει και αντιμετωπίσει στα διεθνή τουρνουά. Είχαμε και παλιότερα πρόταση να πάμε στην Τενερίφη για προετοιμασία, καθώς εκεί πάνε όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες να προπονηθούν, λόγω του κλίματος και των συνθηκών που επικρατούν.

Φέτος απευθυνθήκαμε σε χορηγούς για να δούμε αν έχουμε ικανοποιητική στήριξη και είμαστε τυχερές γιατί βρήκαμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν και συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω το κέντρο αισθητικής nook91, την εταιρεία cooee.gr που ειδικεύεται σε αξεσουάρ και σέρβις κινητών-τάμπλετ και το αρτοποιείο Άλευρον».

Στόχος των Μαναβή, Καλαμαρίδου τη φετινή σεζόν στο beach volley είναι η συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά, μεταξύ αυτών και η διοργάνωση της κατηγορίας Futurew στην Ίο, καθώς και να διακριθούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2022.

«Το πλάνο μας είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα θέλαμε να ανακοινωθούν και άλλα διεθνή τουρνουά γιατί οι διοργανώσεις Challenger είναι μακρινά ταξίδια και δεν είναι εύκολο να πάμε. Η διοργάνωση Futures στην Ελλάδα στην Ίο είναι σημαντική για εμάς γιατί θα είμαστε στο ταμπλό. Τα έξοδα θα είναι λιγότερα και θα μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οι ξένες ομάδες θα θέλουν να έρθουν και να προπονηθούν εδώ το καλοκαίρι και αυτό είναι από τα καλύτερα σενάρια για εμάς. Στόχοι μας είναι να συμμετέχουμε σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορούμε. Θέλουμε να πάρουνε και κάποιο μετάλλιο στα Futures τουρνουά. Φυσικά θα συμμετέχουμε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στοχεύουμε ψηλά».

Για τη συνεργασία της με την Μυρτώ Καλαμαρίδου, η Δήμητρα Μαναβή είπε: «Με την Μυρτώ είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι αλλά μας ενώνει η αγάπη μας για το Beach volley. Δίνουμε το 100% του εαυτού μας για να πετύχουμε, δουλεύουμε σκληρά και βλέπουμε διαρκή βελτίωση. Ακόμα περισσότερο φέτος που κάνουμε σωστή προπόνηση, οπότε το μέλλον το βλέπω λαμπρό και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε, για να δούμε και την επιβράβευση των κόπων μας».