DARK ROOM

«Μανούλα» η «Πάου» στο volley… δωματίου (fot-vid)!

«Μανούλα» η «Πάου» στο volley… δωματίου (fot-vid)!

Υποψηφιότητα για την… μπιανκοσελέστε θέτει εν’ όψει των Ολυμπιακών του Ρίο η “καυτή” τηλεπαρουσιάστρια και… γάτα στο βόλεϊ, Πάουλι Μπολάτι.

versusfit050915 paula_bolatti 4

H 23χρονη Αργεντίνα τηλεπερσόνα-μοντέλο αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι… ουδείς προφήτης στον τόπο του. Η «μούσα» του καναλιού UCV xρειάστηκε να φύγει σε ηλικία 19 ετών από τη γενέτειρά της, την Κόρδοβα, για να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν στη Χιλή. Εδώ και δύο χρόνια η οικοδέσποινα της «πικάντικης» εκπομπής «Toc Show» έχει «κλέψει» με τη λάμψη της τις καρδιές των τηλεθεατών. «Είναι ένα πρόγραμμα για ενήλικες και έχει ως στόχο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να πάνε όλοι στο κρεβάτι τους ευτυχισμένοι…» τονίζει η Μπολάτι, αν και στην πραγματικότητα ξέρει πως οι καμπύλες της… στοιχειώνουν τα  όνειρα χιλιάδων ανδρών.

pauli_bolatti 2 pauli_bolatti 8

«Σκορπιός» στο ζώδιο,  έχει σπουδάσει σχεδιάστρια μόδας και είτε με ρούχα, είτε χωρίς αυτά είναι εξίσου προκλητική και ξεσηκώνει τους άνδρες, κάθε φορά που «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες της στα social media.

paula _bolatti 1 pauli_bolatti 3CPC7GgIW8AIl3eX

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα στο νέο της σπίτι στο Σαντιάγκο,η “Πάου”  δεν έχει ξεχάσει τις αγαπημένες της συνήθειες όπως το βόλεϊ, που από παλιά λατρεύει να παίζει στον ελεύθερο χρόνο της. Μάλιστα σε μια από τις παλιότερες εκπομπές της ανέλαβε η ίδια, να παραδώσει μαζί με τις φίλες της να παραδώσει μαθήματα βόλεϊ, έστω και αν χρειάστηκε να βγάλει τα ψιλοτάκουνα…

paula_bolatti 5 pauli_bolatti 10

pauli_bolatti 9 CNn5_42WwAA1U4V
Δείτε στο video που ακολουθεί τις συμβουλές της Πάουλι για τη σωστή μανσέτα αλλά και τα πιο σέξι συστήματα…

https://www.youtube.com/watch?v=4udefhp-Vb0