Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με μάτι τίγρη στον Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης

Με μάτι τίγρη στον Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Ανδρέας Ανδρεάδης με το “ερυθρόλευκο” ΤΑΑ να ανακοινώνει την επιστροφή του Θρακιώτη κεντρικού στον Πειραιά και τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους.

Διψασμένος και με…μάτι του τίγρη επιστρέφει στον Πειραιά ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο διεθνής κεντρικός μετά απο λίγα χρόνια απουσίας επέστρεψε στο λιμάνι και με τις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε πως θα κάνει τα  πάντα προκειμένου οι “ερυθρόλευκοι” να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού τα 3χρόνια είναι πολλά μακριά απο την κορυφή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και έχω ζήσει μαζί της στο παρελθόν πολλές ένδοξες στιγμές. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ακόμα έχω το μάτι του τίγρη και μεγάλη δίψα για διάκριση. Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και για αυτό έχουμε έρθει όλοι οι παίκτες, για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και στο τέλος ευελπιστώ να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε τελευταίοι!» δήλωσε ο Ανδρέας. Ανδρεάδης και έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις και τους στόχους του.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...