Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ματιάσεβιτς: «Παίξαμε στα όριά μας»

Ματιάσεβιτς: «Παίξαμε στα όριά μας»

Συνειδητοποιημένοι στις δηλώσεις τους εμφανίστηκαν προπονητής και παίκτες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ότι η καλή εμφάνιση δεν αντιστοιχεί σε βαθμολογική συγκομιδή

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Νικολά Ματιάσεβιτς τόνισε: «Παλέψαμε σκληρά κόντρα στον Ολυμπιακό, παίξαμε στα όρια μας, φτάσαμε μέχρι και το match point αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, βελτιωνόμαστε σαν ομάδα μέρα με τη μέρα, παίζοντας πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να επιστρέψουμε στην σκληρή δουλειά ενόψει του παιχνιδιού με την Κηφισιά, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς».

«Δε μετράνε οι καλές εμφανίσεις αλλά οι νίκες. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά όταν έπρεπε στο 4ο και στο 5ο σετ δεν είχαμε τους αυτοτοματισμούς που χρειάζονταν. Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για τον τίτλο μετά από αυτή τη νίκη αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε στη β΄ φάση για να ανατρέψουμε την κατάσταση», δήλωσε ο Βαν ντε Ντρις.

Τέλος, ο Σωτήρης Σωτηρίου ανέφερε: «Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη με 3-1 σετ αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, αλλά και στην ομάδα μου. Μακάρι να γίνουν το κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Θα παλέψουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».