Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ματιάσεβιτς: «Τρεις πόντοι σημαντικοί για εμάς»

Ματιάσεβιτς: «Τρεις πόντοι σημαντικοί για εμάς»

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Φίλιππου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Νίκολα Ματιάσεβιτς ενώ από την πλευρά της ομάδας της Βέροιας, ο κόουτς Τζιουμάκας παραδέχτηκε ότι ο κορονοϊός τους πήγε πίσω!

O προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκολα Ματιάσεβιτς δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Κάποιοι θα πουν ότι χάσαμε ένα σετ. Αλλά οι τρεις πόντοι είναι σημαντικοί για εμάς και τους χρειαζόμασταν. Είδατε ότι η Κηφισιά από την οποία χάσαμε 3-2 την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου. Έχει καλή ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε στο μπλοκ, αν και σήμερα πήραμε 15 σε σχέση με το ματς στο Ζηρίνειο και ήμασταν βελτιωμένοι. Στα ματς που απομένουν πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι με την Κηφισιά και ότι πάρουμε στα ματς με Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου θα είναι μπόνους για εμάς».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Αγκάνιτς είπε: «Ο στόχος δεν είναι άλλος από τις τρεις νίκες στα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει για την κανονική περίοδο. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά ακόμα δεν έχουμε δείξει αυτό που πραγματικά μπορούμε. Ο νέος προπονητής είναι πολύ καλός και έμπειρος και δουλεύουμε πολύ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας ζητάει».

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο ματς και στο επόμενο θα παίξουμε καλύτερα. Για τρία σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Ο στόχος μας από την αρχή ήταν η 5η θέση. Ο κορονοϊός μας πήγε πίσω, θα παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό μας. Η διακοπή λόγω κορονοϊού μας πήγε πίσω. Ο Προύσαλης ήρθε στο γήπεδο, συνέρχεται σιγά, σιγά δυναμώνει και σύντομα θα τον δούμε και μέσα στην ομάδα».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Κρατάω πως η ομάδα παλεύει. Μας λείπει πολύ ο πιο σημαντικός παίκτης με διαφορά, Κώστας Προύσαλης. Ο Γραμμενούδης προσπαθεί και παλεύει αλλά ο Προύσαλης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μας και το ελληνικό βόλεϊ. Σε σχέση με τον  αγώνα κόντρα στο Μίλωνα παρουσιαστήκαμε καλύτερα. Προς το παρόν ο στόχος είναι η 5η θέση στην κανονική περίοδο. Ποτέ δεν κοίταξα ποιον έχω προπονητή και εάν είναι ο μπαμπάς μου. Είμαι επαγγελματίας και κοιτάω να κάνω το καλύτερο δυνατόν».