ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης & Σχολή Μωραϊτη η πρεμιέρα του Παγκόσμιου Σχολικού της Βραζιλίας

Με 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης & Σχολή Μωραϊτη η πρεμιέρα του Παγκόσμιου Σχολικού της Βραζιλίας

Στη μάχη της διάκρισης του 26ου Σχολικού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Βραζιλίας ρίχνονται από αύριο οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και οι μαθήτριες των Σχολών Μωραΐτη, πρωταθλήτριες ομάδες των φετινών Πανελληνίων -Παγκύπριων Πρωταθλημάτων βόλεϊ. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο διάσημο για τους ομώνυμους καταρράκτες του Φοζ ντε Ιγκουασού, τα αγόρια του σχολείου του Έβρου, θα βρεθούν την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 09.00 (τοπική ώρα) αντιμέτωπα με την γηπεδούχο ομάδα της Βραζιλίας, που μαζί με την Αργεντινή και το Ισραήλ απαρτίζουν τον Β’ όμιλο.

Τα κορίτσια των Σχολών Μωραϊτη θα βρεθούν αντιμέτωπα στον όμιλο με Μεξικό και Σερβία, με το ελληνικό σχολείο να αντιμετωπίζει στην αυριανή πρεμιέρα τις Μεξικάνες πρωταθλήτριες (15.00 τοπική ώρα).

Οι αποστολές και των δύο ελληνικών σχολείων, έπειτα από πολύωρο και κοπιαστικό ταξίδι βρίσκονται ήδη στην 7η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Paraná. Το 3ο ΓΕΛ της Αλεξανδρούπολης, συνοδεύουν ο προπονητής – καθηγητή τους Χρήστος Γκαρνέτας και ο τεχνικός της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ανδρεάδης. Την ομάδων των κοριτσιών συνοδεύει ο τεχνικός τους, Ζώης Καλαμπόκης.

Ενημερωθείτε  ΕΔΩ για αποτελέσματα και τις μεταδόσεις Live streaming των αγώνων 

Αναλυτικά το πρόγραμμα