ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με αισιοδοξία ο Ασκληπιός στη Ζάκυνθο

Με αισιοδοξία ο Ασκληπιός στη Ζάκυνθο

Για την Ζάκυνθο, το ΄Τζάντε¨ ή αλλιώς το Φιόρο του Λεβάντε (άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους, αναχωρεί την Τετάρτη 11/5,  με αισοδοξία η αποστολή κορασίδων του Ασκληπιού για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Επικεφαλής της αποστολής,  είναι η νεαρή προπονήτρια του συλλόγου Σοφία Παναγιάρη η οποία βοήθησε σημαντικά στην φετινή αναγέννηση της γυναικείας ομάδας αλλά οδήγησε και την ομάδα κορασίδων στο φάιναλ  φορ από τον προημιτελικό όμιλο της Καβάλας με εντυπωσιακές ανατροπές.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες: Ντιρογιάννη Α, Προβίδα Κ., Χύτα Μ., Αναγνώστου Ε., Γεωργίου Σ. Παπαθεοδώρου, Ε. Βράκα Ρ, Γάτσα Ε, Τσιούκα Γ. Γεωργίου, Μ. Πουλιανίτη, Ε. Στεφάνου, Γ. Γεωργάκη Ε. Βασιλοπούλου Δ, ο φροντιστής Γρηγόρης Παπαθεοδώρου και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και του γυναικείου τμήματος Δημήτρης Τόλλιος.

Η αποστολή θα εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο MAJESTIC & SPA  στο Λαγανά. Οι αγώνες ξεκινάνε την Πέμπτη 12/5 με τον Ασκληπιό να αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα τον Α.Ο. Αιγάλεω ανοίγοντας την αυλαία των τελικών.

Το πρόγραμμα των αγώνων όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές είναι

Πέμπτη 12/5/2016

17.00  ΑΟ Αιγάλεω – ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων

19.00   ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΣ Μακεδόνες

Παρασκευή 13/5/2016

16.00   ΓΣΚ Ηρακλής – ΑΟ Αιγάλεω

18.00   ΑΣ Μακεδόνες – ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων

Σάββατο 14/5/2016

12.00   ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων – ΓΣΚ Ηρακλής

14.00    ΑΟ Αιγάλεω – ΑΣ Μακεδόνες