ΔΙΕΘΝΗ

Mε Γκότση για πρόκριση στο Εuro οι Ρουμάνες

Mε Γκότση για πρόκριση στο Εuro οι Ρουμάνες

Μία επιπλέον… γαλανόλευκη πινελιά απέκτησε εδώ και λίγες ώρες η ομάδα γυναικών της Ρουμανίας, καθώς στο προπονητικό τιμ του Ισπανού εκλέκτορα της ομάδας και πρώην ομοσπονδιακού της Εθνικής μας, Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεζ, προστέθηκε και ο νταμπλούχος τεχνικός της φινλανδικής , Πόλκι Κοουσάμο, Σωτήρης Γκότσης.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως  Ναράνχο, που πρότεινε στο συμπατριώτη μας να συνεργαστούν με στόχο την πρόκριση, εμπιστεύεται τους Έλληνες προπονητές, αφού εκτός από τον Γιάννη Αθανασόπουλο, τον Άκη Ευσταθόπουλο σε Γερμανία και Ρουμανία αντίστοιχα, είχε συνεργαστεί όταν ήταν στην Εθνική, στο πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας μας και με τον πρώην συνεργάτη του Γκότση στη Φινλανδία, Αργύρης Αντιφάκο. Παράλληλα από το τεχνικό επιτελείο του Ισπανού τεχνικού της γερμανικής Πότσδαμ, έχει περάσει ακόμη και ο γυμναστής Γιάννης Παρασχίδης.

“Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί του! Ο Αργύρης ήταν πέρυσι μαζί του στην προετοιμασία της Εθνικής μας” δήλωσε στο Volleyplanet  ο Γκότσης για αυτή τη νέα εμπειρία του και συμπλήρωσε: “Θέτοντας τους προπονητικούς μου στόχους για τα επόμενα χρόνια με ενδιέφερε ιδιαίτερα να συνεργαστώ με μία Εθνική ομάδα. Ο Guillermo ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδας έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με Έλληνες προπονητές και αυτό έπαιξε ρόλο στο να ανταποκριθώ θετικά στην πρόταση του. Εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά του και την φιλοσοφία του. Είναι μία ωραία πρόκληση να βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την Εθνική Ρουμανίας, ώστε να πετύχει τους στόχους της στα προκριματικά του επικείμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος”.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...