Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Κις στα άκρα η Ηλιούπολη

Με Κις στα άκρα η Ηλιούπολη

Η επιστροφή της Κάταλιν Κις στο ελληνικό πρωταθλημα έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, είναι γεγονός, μετά και την αποψινή υπογραφή του συμβολαίου της με την ομάδα της Λυκογιάννη, που φέτος δεν θα αρκεστεί στην παραμονή!

Η απόκτηση της Ουγγαρέζας πρωταθλήτριας από την Ηλιούπολη αποτελεί από μόνη της μία πολύ σημαντική επιτυχία και “δυνατή” μεταγραφή για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς μετά το περσινό νταμπλ με τον Prestige Απόλλων, η “Κάτα”, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι περιζήτητη στην Κύπρο.

Πέρα από την πρόταση της ΑΕΛ, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάρνακας, από τον καταξιωμένο συμπατριώτη και πρώην προπονητή της Κις στις Εθνικές ομάδες της Ουυγαρίας, Λάζλο Χόλοσι, αποτέλεσε φοβερό δέλεαρ για την 37χρονη πρωταθλήτρια, που προτίμησε όμως να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της για λογαριασμό της Ηλιούπολης.

katalin_kiss

Πέρα όμως από την απέραντη αγάπη για τους… δυο άντρες της ζωής της, η είδηση για την πολυνίκη, με 6 Κύπελλα και ισάριθμα νταμπλ σε τρεις διαφορετικές χώρες (4 Ουγγαρία, 1 Ελλάδα, 1 Κύπρο), Ουγγαρέζα διαγώνια είναι ότι στη νέα της ομάδα θα βρεθεί αντιθμέτωπη με μία νέα πρόκληση στην καριέρα της, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet η τεχνικός της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την Κις ως ακραία, δίδυμο , εκτός εξαιρετικού απροόπτου με την Σπανού της ΑΕΚ, που όπως είχαμε δημοσιεύσει παλιότερα μαζί με την Κοσμά βρέθηκαν κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά θα συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους.

“Είμαι χαρούμενη που ανήκω στην πλέον στην οικογένεια της Ηλιούπολης. Είναι σημαντικό μία ομάδα όπως η Ηλιούπολη να θέλει σιγά σιγά ν’ ανέβει και ελπίζω να καταφέρουμε φέτος να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Παρά το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων δεν είχα σκοπό να μείνω στην Κύπρο γιατί η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, με το μωρό και χωρίς μεγάλες βοήθειες και από τη στιγμή που μου δόθηκε μία ευκαιρία να παίξω στην Αθήνα την “άρπαξα”. Για αυτό και είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο ρόλο μου…” τόνισε στο Volleyplanet η Κις.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...