Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με «μαέστρο» τη Στέλλα Χριστοδούλου και φέτος ο Α.Ο. Θήρας

Με «μαέστρο» τη Στέλλα Χριστοδούλου και φέτος ο Α.Ο. Θήρας

Με βασικό “εγκέφαλο” τη Στέλλα Χριστοδούλου θα κυνηγήσει τη διάκριση ο Α.Ο. Θήρας και τη νέα σεζόν της Volleyleague γυναικών, καθώς ο σύλλογος της Σαντορίνης ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με την πολύπειρη πασαδόρο.

Η αρχηγός της ομάδας, πρώτη αθλήτρια ενόψει της νέας σεζόν που ανακοινώνεται επίσημα από τον Α.Ο. Θήρας, μετά τον Ιταλό τεχνικό Ματέο Φρέσκι, στην παρθενική της χρονιά στη νησιώτικη ομάδα, ήταν από τις κορυφαίες άσους του πρωταθλήματος που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, ενώ ήταν η μοναδική παίκτρια της Σαντορίνης, που αναδείχθηκε ΚΥΑΝΑ ΜVP (14η αγ.). Παράλληλα δύο φορές  (2η αγ., 14η αγ,.) συμπεριληφθηκε στην Best Team των αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ως κορυφαία πασαδόρος της 2ης και 14ης αγωνιστικής της Volleyleague 2023-2024.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Στέλλα Χριστοδούλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

H πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας μας, εκ των κορυφαίων αθλητριών του πρωταθλήματος, συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της η Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: “Με την συνεργασία της προηγούμενης χρονιάς για εμένα ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Σαντορίνης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σπύρο και τον κύριο Ανδρέα Πατηνιώτη για ακόμα μια φορά για την συμπεριφορά τους απέναντι μου! Εύχομαι η νέα χρόνια να μας βρει όλους υγιείς και μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας που στέκονται δίπλα μας όλη την χρόνια.”
Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας εύχεται στη Στέλλα μία καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα για την ίδια, αλλά και την ομάδα μας».