ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με νέο και μοντέρνο site ο ΠΑ.Σ.Α.Π

Με νέο και μοντέρνο site ο ΠΑ.Σ.Α.Π

Την ανανεωμένη, μοντέρνα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του με πλούσιο υλικό και χρήσιμες πληροφορίες μας καλεί να επισκεφτούμε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών στο νέο του ιστότοπο www.pasap.eu.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΠΑ.Σ.Α.Π. σας ανακοινώνει την λειτουργία της καινούργιας του, αναβαθμισμένης ιστοσελίδας, σε νέα ηλεκτρονική διεύθυνση.

Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των μελών του και όχι μόνο, ο Σύνδεσμός μας δημιούργησε μια ανανεωμένη, μοντέρνα ιστοσελίδα, εύκολη στη χρήση, που απευθύνεται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και όλους τους φίλους της πετοσφαίρισης, αφού όπως πρεσβεύει και το motto του Συνδέσμου μας, “Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό για το άθλημα…”

Στην εμπλουτισμένη ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Α.Π θα υπάρχει πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών, για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν στο άθλημά μας και φυσικά άφθονες φωτογραφίες και υλικό Multimedia.

moto_final

Επισκεφθείτε λοιπόν το www.pasap.eu , όπου θα βρείτε επίσης και το νέο logo του ΠΑΣΑΠ, που σηματοδοτεί και την αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο μιας αμφίδρομης επικοινωνίας, ενώ η νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύνδεσμό μας είναι: info@pasap.eu

Pasap-logo-166x92-noshadow

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το website θα πάρει την τελική του μορφή, την οποία ευελπιστούμε ότι θα “αγκαλιάσετε” και θα στηρίξετε.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στο «φιλόξενο» νέο ιστότοπο www.pasap.eu και περιμένουμε να σας “δούμε” εκεί!