ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Mε νίκες ξεκίνησαν Αιγάλεω και Μαρκόπουλο

Mε νίκες ξεκίνησαν Αιγάλεω και Μαρκόπουλο

Με νίκες ξεκίνησαν τα φαβορί Μαρκοπούλου και Αιγάλεω στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο Μαρκόπουλο.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Απόλλων Πατρών αιφνιδίασε το χαλαρό Αιγάλεω και πήρε το πρώτο σετ μετά από μεγάλη μάχη με 22-25.

Στη συνέχεια το Σίτι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και αν δεν είχε την mvp του φάιναλ φορ ΕΣΠΕΔΑ, την τραυματία Κουλοπούλου, έφτασε στην τελική επικράτηση με 3-1.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-11, 25-20, 25-14)

ΑΟ Αιγάλεω (Αντωνιάδη) Βλάχου, Μανωλίκα, Χαραλαμποπούλου, Κομβόκη, Παλιοθεοδώρου, Μπλέκα, Αναστασιάδη -λ / Οικονομοπούλου -λ, Γαρδούνη, Μονάντερα, Μικέλη.

Απόλλων Πατρών (Καράβολας) Παπαγιάννη, Κόλλια, Αρβανιτοπούλου, Σωτηρίου, Καρνάτσου, Κανελλοπούλου, Καράβολα -λ / Γιαννοπούλου, Παΐσιου, Κανίστρα, Πατρώνη, Μητροπούλου, Μακρή.

Κύδωνας-Μαρκό 0-3

Εύκολα το Μαρκόπουλο επικράτησε με 3-0 του Κύδωνα Χανίων ο οποίος αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ

Τα σετ: 0-3 (18-25, 12-25, 16-25)

Κύδων Χανίων (Ζιώγας) Σκευάκη, Μαθιουδάκη, Χαριτάκη, Ρηγάκου, Ποντικάκη, Βιριράκη, Κορομηλά Μ. -λ / Κατριτζιδάκη, Καριωτάκη, Καπουράδη, Κορομηλά Α.

Μαρκόπουλο (Καλαρά) Νικολογιάννη, Τσιάκουλα, Καρακάση, Αλεξάκου, Μπαμπίρη, Χαριτωνίδη, Τουλγαρίδου -λ / Μολδοβανίδη -λ, Σταμούλη, Γκλιάτη, Βραμέ, Γεωργατζή, Αλεξανδράκη, Γεωργακοπούλου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:
17:00, Απόλλων Πατρών – Κύδων Χανίων
19:30, Αναγέννηση Σάμου – Αιγάλεω

Πρεμιέρα την Πέμπτη έχουμε και στο κλειστό της Νέαπολης Λάρισας και οι αγώνες του Α’ ομίλου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18:00, Ελπίδα Αμπελοκήπων – Αρχέλαος Κατερίνης

20:00, Ερμής Δράμας – ΕΑ Λάρισας