UNCATEGORIZED

Με Σκουλικάρη στον πάγκο και επίσημα ο Α.Ο. Θήρας

Με Σκουλικάρη στον πάγκο και επίσημα ο Α.Ο. Θήρας

O Θεσσαλονικιός τεχνικός Μανόλης Σκουλικάρης είναι και επόσημα εδώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής του Α.Ο. Θήρας, μετά την παραίτηση του Ιταλού ομολόγου του Ματέο Φρέσκι, έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της Σαντορίνης, σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου.

O Α.Ο. Θήρας, μετά τη λύση συνεργασίας της με τον Φρέσκι, κινήθηκε άμεσα σε αναζήτηση τεχνικού, με στόχο να βρεί έναν άξιο αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού και κυρίως Έλληνα, τον οποίο βρήκε τελικά στο πρόσωπο του κ. Σκουλικάρη

Γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη  55χρονος νέος τεχνικός της νησιώτικης ομάδας διαθέτει  πολυετή εμπειρία τόσο ως προπονητής, όσο και ως αθλητής, όντα στο παρελθόν πασαδόρος.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Νεάπολης, ενώ από το 1996-1999 θήτευσε ως προπονητής στο γυναικείο τμήμα του Μακεδονικού Χαλάστρας στην Α’ Κατηγορία. Διετέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής στον Ηρακλή, τον Μακεδονικό Νεάπολης, τον Παναθλητικό Συκεών, τους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια (2005-2010), τη ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου και τους Πρωταθλητές Πεύκων.

Τη χρονιά 2009-2010 διετέλεσε προπονητής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στην Α’ Κατηγορία, ενώ από το 2012 έως το 2018 κάθισε στον πάγκο της ομάδας Γυναικών Μακεδόνες Αξιού. Ακολούθησε η τετραετία 2018-2022 στο τιμόνι της ομάδας Γυναικών των Πρωταθλητών Πεύκων, την οποία πήρε από την Α2 Γυναικών και την ανέβασε στην Pre League, ενώ τη σεζόν 2023-2024 οδήγησε τον Άρη Θεσσαλονίκης στην 3η θέση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία παρουσία του σε πάγκο γυναικείας ομάδα ήταν πέρυσι, όπου έπειτα από πολυετή θητεία σε ομάδες της “Νύμφης του Βορρά”, κατηφόρισε στην παραλιακή Βούλα για χάρη της τοπικής Θέτιδας. Στον πάγκο της ομάδας έμεινε μέχρι το 2024-2025, έχοντας στο ενργητικό του την 4η θέση στο πρωτάθλημα, μια ακόμη 3η θέση στο Κύπελλο Γυναικών και μία 9η θέση στο Challenge Cup.

Αύριο ο πολύπειρος τεχνικός, που έφτασε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Α.Ο. Θήρας στην εντός έδρας α’ “εμφύλια” αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τα προκριματικά του Challenge Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Θήρας καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον Μανώλη Σκουλικάρη στην οικογένεια της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2025–2026.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία, μια δημιουργική και γεμάτη υγεία αγωνιστική χρονιά, με πολλές χαρές και διακρίσεις!
UNCATEGORIZED
27/09/2025

Ισοπαλία για Θέτιδα στην Κύπρο

Ισόπαλο έληξε το πρώτο απο τα δύο φιλικά μεταξύ Θέτιδας Βούλας και Ολυμπιάδας Νεάπολης στην Κύπρο καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 και ανανέωσαν το επόμενο...