ΔΙΕΘΝΗ

Με Σλοβένα τεχνικό στον πάγκο οι Ιρανές

Με Σλοβένα τεχνικό στον πάγκο οι Ιρανές

Η Σλοβένα προπονήτρια, της γυναικείας ομάδας Go Volley, Μάιντα Λέμπαν Τσίτσιτς φόρεσε… μαντήλα και ανέλαβε και επισήμως την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του Ιράν.

Για την 41χρονη παλιά αθλήτρια της Νόβα Γκόριτσα και της ιταλικής Ταλμασόνς το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε χθες με την Ομοσπονδία του Ιράν αποτελεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα της, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να φέρει έναν ευρωπαϊκό αέρα στην ομάδα και να συνεχίσει την καλή δουλειά που έχει ξεκινήσει στο αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών ο Αργεντινοιταλός ομόλογός της, Ραούλ Λοθάνο.

Gorica_Koper_Cicic

Μάλιστα κατά την επίσημη ανακοίνωσή της σε εκδήλωση της Τεχεράνης από τον γενικό γραμματέας της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ιράν Μαχμούντ Afshartous, η νέα ομοσπονδιακή τεχνικός των Γυναικών δεν απέκλεισε την πιθανότητα να καταφέρει η ομάδα της να εξασφαλίσει  το ολυμπιακό εισιτήριο.

Οι συενργάτες της κας Τσίτσιτς, που θα βρίσκεται στην Τεχεράνη για μόνιμη εγκατάσταση στα μέσα Απριλίου θα είναι από το Ιράν, αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις προσεχείς ημέρες.