ΔΙΕΘΝΗ

Με το… ένα πόδι στον τελικό ο Φίλίποφ

Με το… ένα πόδι στον τελικό ο Φίλίποφ

Μία νίκη, στον αποψινό 3ο ημιτελικό χωρίζει το διεθνή άσο μας, Ντίμα Φιλίποφ από την πρόκριση στον τελικό του ελβετικού πρωταθλήματος καθώς στη σειρά των ημιτελικών η Λιντάρεν Άμιρσβιλ του Έλληνα “μαέστρου” προηγείται με 2-0 νίκες.

Στο πρώτο ματς της 4άαδας η ομάδα του Φιλίποφ επικράτησε στην έδρα της με 3-1 (25-14, 23-25, 25-20, 25-23) σετ της Λουκέρνης, ενώ το περασμένο Σάββατο στην αντίπαλη έδρα κέρδισε με το ίδιο σκορ τους γηπεδούχους,  1-3 (25-18, 20-25, 21-25, 22-25) σετ, με τον Έλληνα πασαδόρο να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι και να σημειώνει 3 πόντους (2/4επ, 1 μπλοκ) η Άμιρσβιλ ζευγάρωσε τις επιτυχίες της.

Απόψε στο σπίτι της η παρέα του Ντίμα φιλοδοξεί να τριτώσει τις επιτυχίες της και να πανηγυρίσει με sweep την πρόκρισή της στον τελικό του φετινού πρωταθλήματος.

Στην αντίστοιχη φάση του πρωταθλήματος γυναικών της Ελβετίας η Κάντι Σαφχάουζεν της διεθνούς μας Σοφίας Κοσμά είναι 1-1 στις νίκες με την Viteos NUC. Στον πρώτο αγώνα της σειράς η ομάδα της Ελληνίδας ακραίας, επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-2 σετ, ενώ το περασμένο Σάββατο η αντίπαλός ισοφάρισε τη σειρά κερδίζοντας εντός έδρας με 3-0 την Κάντι Σαφχάουζεν, με την Κοσμά να παίζει ως αλλαγή στα 2 τελευταία σετ, χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο.

Σήμερα Τετάρτη 17/3 διεξάγεται ο τρίτος αγώνας της σειράς στην έδρα της Viteos NUC, με την ομάδα της Κοσμά να κυνηγά τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...