PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Βλάχου για την άνοδο το City

Με Βλάχου για την άνοδο το City

Στο Αιγάλεω για 13η συνεχόμενη χρονιά παρέμεινε η Κατερίνα Βλάχου που θα αποτελεί και την αρχηγό του City στην προσπάθεια που θα κάνει για την υπέρβαση και την άνοδο στη Volleyleague.

Η σημαία του Αιγάλεω συνεχίζει στον ιστό της, καθώς η Κατερίνα Βλάχου παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά και στην 13η συνεχόμενη σεζόν με τα «κυανόλευκα». Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της μας δήλωσε «Είμαι πολυ χαρούμενη που ανανέωσα με την ομάδα της καρδιας μου. Την περσινή χρονιά δεν αγωνιστήκαμε λόγω του covid και μας έμεινε η πικρία. Φέτος θελουμε να πετυχει η ομάδα τους στόχους της. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και να έρθουν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο να μας στηρίξουν. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας μας Κατερίνα Βλαχου. Η εμβληματική αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της για 13η χρονιά. Το όνομα της έχει συνδυαστεί με τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και στο γυναικείο. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...