ΔΙΕΘΝΗ

Η μεγάλη επιστροφή της Κριστίνα Πιρβ (fot-vid)!

Η μεγάλη επιστροφή της Κριστίνα Πιρβ (fot-vid)!

Έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από το τάραφλεξ η θρυλική Ρουμάνα άσος της δεκαετίας του ’90, επιστρέφει στα 45 της στα γήπεδα για να ενισχύσει την προσπάθεια της βραζιλιάνικης ομάδας São José dos Pinhais.

pirv1

Μητέρας δύο παιδιών παιδιού η πολιτογραφημένη Βραζιλιάνα και πρώην σύζυγος του θρύλου του βραζιλιάνικου βόλεϊ, Τζίμπα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός δεν κοιτάει χρόνια.

Πέρυσι, η Πιρβ, που αφού αποσύρθηκε από το βόλεϊ έγινε επιχειρηματίας στη “χώρα του καφέ”, προσπάθησε ως παράγοντας της  BRH-Sulflex/Curitiban να ανεβάσει την ομάδα από την Superliga B στα σαλόνια του βραζιλιάνικου βόλεϊ, αλλά έχασε την άνοδο από την Μπαρουερί του Γκιμαράες.

pirv_4

Φέτος ιδρυτικό μέλος και διευθύντρια της São José dos Pinhais, φορά και πάλι το σορτσάκι της για να βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία της τις νεότερες συμπαίκτριες της για την άνοδο της ομάδας του Παρανά, στη βραζιλιάνικη Superliga. Και όπως θα δείτε και από το υλικό που δημοσιεύουμε από την προσωπική της σελίδα στο Instagram έχει ήδη ξεκινήσει τις σκληρές προπονήσεις και μαζί με τις νεοπαοκτηθείσες Κολομβιανές  Maria Marín και Giselle Peréz θα κάνουν το ντεμπούτο τους το προσεχές Σαββατοκύριακο.

pirv_omadiki

Πολλοί βέβαια θα αναρωτιούνται αν στα 45 της η Πιρβ θα μπορέσει, έπειτα από την 20ετή της καριέρα στο άθλημα να προσφέρει στην ομάδα της , αλλά όπως βλέπετε και στις φωτό η θρυλική άσος των Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Σαν Λαζάρο, Καλαβρία, Νοβάρα (Ιταλία) και Μίνας (Βραζιλία) κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα και είναι έτοιμη να δώσει τις απαντήσεις της στο… γήπεδο.

pirv 2

pirv 3jpg