ΔΙΕΘΝΗ

Η μεγάλη επιστροφή της Παπαφωτίου στη Μιλούζ (fotos)!

Η μεγάλη επιστροφή της Παπαφωτίου στη Μιλούζ (fotos)!

Στην ομάδα που το 2017 πανηγύρισε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην καριέρα της γύρισε η διεθνής Ελληνίδα πασαδόρο, υπογράφοντας για δεύτερη φορά στη γαλλική Μιλούζ.

Παρά τις προτάσεις που είχε από ιταλικές και πολωνικές ομάδες, η Αθηνά Παπαφωτίου, μετά τη “μοιρασμένη” σεζόν σε Ιταλία (Κονελιάνο) και Πολωνία (LKS Lodz) επέλεξε τη σιγουριά και την ασφάλεια της ομάδα της Μαγκαλι Μαγκάιλ, όπου θα αντικαταστήσει την Βελγίδα, Ντιβό, που θα συνεχίσει την καριέρα της στην γαλλική λίγκα με τη φανέλα της Μπεζιέ.

Είχαμε να ανταγωνιστούμε ιταλικούς και πολωνικούς συλλόγους”, λέει η προπονήτρια της Μιλούζ, Μαγκαϊλ με ικανοποίηση για την επιστροφή της Παπαφωτίου και συμπληρώνει: “Αυτό που θα μπορούσε όμως να κάνει τη διαφορά με μας, είναι ότι ήξερε τι θα βρει στο Μιλούζ! ”

papafotiou

Από την πλευρά της η Αθηνά Παπαφωτίου, μετά τον τραυματισμό της στην Κονελιάνο και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πολωνικό πρωτάθλημα, εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μιλούζ τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή της στην πόλη και την ομάδα, που έζησε ιστορικές στιγμές, αφού πέρα από τον ιστορικό της τίτλο αναδείχθηκε δις κορυφαία πασαδόρος της χρονιάς στη Γαλλία.

papafotiou_gallika

Τα σχόλια του νέα πρόσληψη για τη δήλωση ομάδα επιβεβαίωσε: «Είμαι κάτι περισσότερο από ευτυχισμένη που θα  φορέσω και πάλι τα “χρώματα” της Mιλούζ, παίζοντας μπροστά σε αυτό το κοινό και σε αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να σας δω όλους, προπονητές, πρώην συμπαίκτριες μου, τις νέες αθλήτριες, τους εθελοντές και φυσικά το αγαπημένο μου “Μουσού” (σ.σ η μασκότ του συλλόγου) … Εμείς θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να φέρουμε τρόπαια στη Μιλούζ. Θα σας δω σύντομα στο Palais des Sports ” ήταν το σχόλιο-μήνυμα της Παπαφωτίου λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφή της.

mulhouse_papafotiou_

Μεταξύ των παλιών της συμπαικτριών που η 28χρονη Ελληνίδα πασαδόρος ανυπομονεί να δει ξανά από κοντά  είναι οι   Lexi Dannemiller, Olga Trach, Lea Soldner, Bojianna Markovic, Lisa Jeanpierre, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, ενώ νέο πρόσωπο στην Μιλούζ είναι η 22χρονη Αμερικανίδα ακραία, πρώην αθλήτρια των Florida Gators. Carli Snyder ( 1,85 μ.).

Το κενό της Παπαφωτίου στην φιναλίστ Πολωνίας, LKS Λόντζ θα καλύψει η Αμερικανίδα Βάλερι Νικόλ, που τη σεζόν 2015-2017, αντικατέστησε ξανά την διεθνή μας άσο, στην γερμανική Στουτγκάρδη.

papafotiou_lks lodz