ΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλη τιμή και… αφιέρωση στο Ναταλάκι!

Μεγάλη τιμή και… αφιέρωση στο Ναταλάκι!

Για την τιμή που αισθάνθηκε παραλαμβάνοντας από τα χέρια του θρυλικού Αντρέα Τζιάνι το βραβείο του MVP του Super Cup Γερμανίας μίλησε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που αφιέρωσε τη διάκρισή αυτή στην αγαπημένη του Ναταλία Μεταξά!

«Εύχομαι σε κάθε αθλητή να ζήσει αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεσαι με το έπαθλο του MVP και για μένα είναι διπλά σημαντικό όταν η βράβευση γίνεται από τον Αντρέα Τζιάνι. Από μικρός τον θαύμαζα ως παίκτη και τώρα τον θαυμάζω ως προπονητή. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή…», ήταν τα λόγια του Έλληνα άσου για τη βράβευσή του και συνέχισε -μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ- με σούπερ αφιέρωση:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην κοπέλα μου (σ.σ. Ναταλία Μεταξά) η οποία αν και μακριά με στηρίζει καθημερινά. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει και αυτό μου δίνει δύναμη…».

Τέλος, για το τι σημαίνει για την Φριντρισχάφεν ο τίτλος αυτός στην αρχή της σεζόν, ο Πρωτοψάλτης σχολίασε: «Αυτό το Super Cup έχει μεγάλη αξία για την ομάδα μου. Το θέλαμε πάρα πολύ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της έναρξης της χρονιάς. Είναι το πρώτο τρόπαιο για τη νέα σεζόν και μας δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοσή μας. Είδαμε που βρισκόμαστε αυτή την περίοδο και τι πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια της χρονιάς».