ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μεγάλο τουρνουά απο την Ελπίδα Σερρών

Μεγάλο τουρνουά απο την Ελπίδα Σερρών

Mεγάλο τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ, διοργανώνει την Κυριακή 31/1, η πρωτοπόρος Ελπίδα Σερρών που έχουν ιδρύσει δυο θρυλικές μορφές του γυναικείου βόλεϊ, Κίτσα Γιαλένιου και Γεωργία Γεωργοπούλου ενω την Παρασκευή 5/2 ο σύλλογος θα κόψει την πίτα της στο κέντρο “Ντομάτα”.

Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός από την Ελπίδα, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και η Άρτεμις Σερρών στο κλειστό Σκουτάρεως Σερρών στις 10 το πρωί ενώ ώρα προσέλευσης των μικρών αθλητών έχει οριστεί στις 9.45.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά θα πάρουν μέρος, 120-150 παιδιά τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ και να νοιώσουν τη χαρά της συμμετοχής

« Ο στόχος μας είναι να αγαπήσουν το άθλημα αγόρια και κορίτσια και να μάθουν το άθλημα, παίζοντας και διασκεδάζοντας.» υποστήριξε η Γεωργία Γεωργοπούλου.

Να τονίσουμε ότι επίσης ιδρυτικά στελέχη σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο –φυτώριο την Ελπίδα, είναι οι μεγάλες δόξες του γυναικείου βόλεϊ και από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών, η Μαρία Κωστοπούλου και η Τασία Πολυζώη.