CHAMPIONS LEAGUE

Μένουνε… Ευρώπη Αθανασόπουλος- Μποροβίνσεκ

Μένουνε… Ευρώπη Αθανασόπουλος- Μποροβίνσεκ

Μπορεί η Ελλάδα να μην εκπροσωπείται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών με κάποια ομάδα, ωστόσο στην χθεσινή κλήρωση της CEV στη Βιέννη, δεν έλειψε το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς σε δύο ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής φιγουράρουν «δικά» μας παιδιά!

Συγκεκριμένα στην Κυπελλούχο Γερμανίας και φιναλίστ της Μπουντεσλίγκα, Στουτγκάρδη βρίσκεται στον πάγκο ο πρώην πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, Γιάννης Αθανασόπουλος. Η ομάδα του Έλληνα b’ τεχνικού, που είχε μεγάλο μερίδιο στην περσινή ιστορική επιτυχία της Allianz κληρώθηκε στον Α’ όμιλο με αντιπάλους την πανίσχυρη Ντινάμο Καζάν (Ρωσία) και δύο ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, την πρώην ομάδα της Ευαγγελίας Χαντάβα, Λοκομοτίβ Μπακού και την Αζεράιλ Μπακού, που εξασφάλισε wild card συμμετοχής.

Sonja_Borovincek_Athanasopoulos_

Στον C’ όμιλο έστειλε η κληρωτίδα την ομάδα της αγαπημένης του Αθανασόπουλου, Σόνια Μποροβίνσεκ την νταμπλούχο Τσεχίας, Αγκελ Προστέγιοφ. Η γνώριμη στο ελληνικό κοινό Σλοβένα πρωταθλήτρια στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις πανίσχυρες Εξατσίμπασι (Τουρκία), Κεμικ Police (Πολωνία) και την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Κασαλματζιόρε.

Οι υπόλοιποι όμιλοι

Β’ όμιλος: Βακιφμπάνκ (Τουρκία), Ατομν Τρεφλ Σοπότ (Πολωνία), Νοβάρα (Ιταλία), Κάλτσιτ Κάμνικ (Σλοβενία)

D’ όμιλος: Ουραλότσκα Εκατέριμπουργκ (Ρωσία), Κάννες (Γαλλία), Βολερό Ζυρίχης (Ελβετία), Βιζούρα Βελιγραδίου (Σερβία)

Ε’ όμιλος: Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Τελεκομ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Δρεσδη (Γερμανία), Ιμπελ Βρότσλαβ (Πολωνία, wild card)

F’ όμιλος: Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία), Ροσεβίλ Λε Κανέ (Γαλλία), Βόλεϊ Αλμπα Μπλαι (Ρουμανία), Πιατσέντζα (Ιταλία, wild card)