ΔΙΕΘΝΗ

Μεταγραφή με άρωμα… Βιενουά για την «Γαλλιδούλα» Μπίσκου

Μεταγραφή με άρωμα… Βιενουά για την «Γαλλιδούλα» Μπίσκου

Αντιμέτωπη με μία νέα πρόκληση της καριέρας της βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η 29χρονη (1.89μ) πρώην άσος της ΑΣΠ Κορίνθου, Φωτεινή Μπίσκου, που θα συνεχίσει την καριέρα της στο πρωτάθλημα της Ν2 Γαλλίας με την Volley Ball Pays Viennois.

Η διοίκηση της ομάδας  ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς ακραίας, που με την πολύτιμη εμπειρία της από το ελληνικό πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΑΣΠ Κορίνθου  αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα της ομάδα στην επίτευξη των φετινών στόχων της. Να σημειωθεί επίσης ότι η Μπίσκου πλην των παραπάνω ομάδων, ξεκίνησε την καριέρα της στον ΓΣ Άργους και έπαιξε ακόμη σε Πανιώνιο και Αγία Παρασκευή.

Ήδη μάλιστα η όμορφη Ελληνίδα ακραία, πανευτυχής που ένα όνειρο της καριέρας της, έγινε πραγματικότητα, βρίσκεται στην πανέμορφη πόλη της νοτιοανατολικής Γαλλίας, Βιέν, 30 χιλιόμετρα νότια της Λυών και μέχρι να μπει στο γήπεδο για την φετινή προετοιμασία, απολαμβάνει τις βόλτες της στα τοπικά αξιοθέατα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...