ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μετάθεση επίσημων αγωνιστικών ελέω της έξαρσης των κρουσμάτων

Μετάθεση επίσημων αγωνιστικών ελέω της έξαρσης των κρουσμάτων
Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 16/1/2022).

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός)
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Όμιλος Α’ & Β’)
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΑΝΔΡΩΝ (όλες οι ζώνες)
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ζώνες)

Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, συνεχίζονται οι διοργανώσεις:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΏΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β’ ΦΑΣΗ)
Οι εξ αναβολής αγώνες ΑΕ Αμπελοκήπων-ΝΟΠ Ρεθύμνου για τον Β’ όμιλο της Α’ Ζώνης της Α2 Γυναικών και ΑΕΠ Ολυμπιάδας-ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης για τον Α’ όμιλο της Α’ Ζώνης της Α2 Ανδρών προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 5/1 θα διεξαχθούν κανονικά.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα Σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι στο πλευρό όλων των σωματείων για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν και είναι σίγουρη στην υπευθυνότητα όλων προκειμένου η επιστροφή στη πλήρη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.