Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μια «ανάσα» από τη Ναρμπόν ο Προύσαλης

Μια «ανάσα» από τη Ναρμπόν ο Προύσαλης

Ο διεθνής πασαδόρος, Κώστας Προύσαλης φαίνεται πως επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια αφού η γαλλική Ναρμπόν έδειξε ότι τον θέλει περισσότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό με τους δρόμους των δυο να χωρίζουν.

Παρόλο που ο Προύσαλης είχε διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», κάτι η απώλεια των φετινών τίτλων που έφερε γκρίνια, κάτι οι προτάσεις που δέχτηκε ο Έλληνας άσος από τη Ναρμπόν αλλά και τη Μποβέ, οι οποίες τον διεκδίκησαν,  κάτι η λήξη συμβολαίου του Ντίμα Φιλίποφ από τη Γιαστρέμπσκι που ανοίγουν διάπλατα το δρόμο επιστροφής του… μοιάζουν για σοβαροί λόγοι ανασύνταξης τόσο του Προύσαλη, όσο και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, σήμερα γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρώην ομάδα του Κώστα Προύσαλη, η Ναρμπόν αναγνωρίζοντας την αξία του επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει με τον μάνατζερ της ομάδας, Μισέλ Μαντρού να αναφέρει: «Ξέρουμε τι αξίζει ως παίκτης. Στο τέλος της εβδομάδας λήγει η διορία που έχουμε. Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν». Τέλος, ο  Μαντρού έδειξε ενημερωμένος για το ότι ο αθλητής είναι δυσαρεστημένος: «Θέλει να φύγει από την Ελλάδα και η Ναρμπόν είναι ένα από τα σωματεία που τον ενδιαφέρον».