PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μία Κενυάτισα «λέαινα» στους «Πάνθηρες» της Νέας Σμύρνης

Μία Κενυάτισα «λέαινα» στους «Πάνθηρες» της Νέας Σμύρνης

Πλώρη για άνοδο στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, βάζει ενόψει της νέας σεζόν της Preleague γυναικών ο Πανιώνιος, που απέκτησε την διεθνή ακραία της Κένυας, Veronica Adiambo Olouch.

Η 24χρονη άσος (1.80μ) της τουρκικής Tarsus Belediyespor με τις φετινές της εμφανίσεις στην TVF Women’s Volleyball 1st League συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στα σαλόνια του τουρκικού βόλεϊ και με τις πολύτιμες παραστάσεις από την περσινή της συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου είχε συνολικά 50 πόντους σε 41 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 5 σερβίς,  θεωρείται βέβαιο πως θα βοηθήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην επίτευξη των στόχων της. Θεωρείται βέβαιο άλλωστε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Τσαϊρέλης πριν δώσει το οκει για τη μεταγραφή, θα πήρε τις καλύτερες συστάσεις από την διεθνή συμπατριώτισσά της Olouch και πρώην αθλήτρια στον Άρη, Σαρόν Τσούμπα.

Παράλληλα η εμπειρία που θα αποκομμίσει η διεθνής ακρία της Κένυας από το πρωτάθλημα της Pre League αναμένεται πως θα τη βοηθήσει για την καλύτερη προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής του αφρικανικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο Πανιώνιος θα είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα της Veronica Oluoch, που ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα της χώρας της Kenya Pipeline.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...