ΔΙΕΘΝΗ

Μια ωραία… πεταλούδα η Βασιλαντωνάκη!

Μια ωραία… πεταλούδα η Βασιλαντωνάκη!

Η ανακοίνωση της ιταλικής Unendo Yamamay Busto Arsizio για την απόκτηση της διεθνούς πρωταθλήτριας της  Κονελιάνο, Ανθής Βασιλαντωνάκη αποτελεί μία ακόμη πανηγυρική επιβεβαίωση για το προ ενός μηνός αποκλειστικό δημοσίευμα του Volleyplanet.

Η διεθνής μας άσος, η πρώτη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα, στην τρίτη της χρονιά στην Ιταλία,  υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την YUBA, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως “πεταλούδα” της YUBA η Βασιλαντωνάκη δέν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο βήμα της καριέρας της. “Την περασμένη σεζόν στο Conegliano ήταν όλα φανταστικά, όχι γιατί κατέκτησα το πρωτάθλημα, αλλά κυρίως επειδή είχα τη δυνατότητα να δουλέψω πολύ με πολύ καλές παίκτριες και αυτό με έχει βοηθήσει να γίνω καλύτερη. Είμαι πραγματικά χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στη UYBA φέτος, περιμένω να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε σπουδαία πράγματα με τη νέα μου ομάδα.

Μου αρέσει η ιδέα ενός ρόστερ με πολλές νέες αθλητριες. Θα είναι δύσκολο να δουλέψουμε τόσο πολύ για να μάθουμε ο ένας από τον άλλο, όμως κάτι τέτοιο θα είναι ζωτικής σημασίας για να μπορεί να βοηθήσει η μία την άλλην καθ’ όλη τη σεζόν. Έπειτα διάβασα με ευχαρίστηση την προθυμία του συλλόγου να αγωνιστεί  στο CEV Cup.  Πιστεύω πως ότι είναι θετικό να παίζεις στην Ευρώπη και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, κόντρα σε αντιπάλους και εκτός της Ιταλίας, προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερο την εμπειρία μας. Είμαι βέβαιη ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό   για να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο. Θα είναι χαρά μας  να παίξουμε στο Palayamamay! Μία εκπληκτική αρένα με “θερμούς” οπαδούς! Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω για αυτούς… ” δήλωσε η Ελληνίδα ακραία/διαγώνια λίγα λεπτά μετά την υπογραφή της συνεργασίας της με την δεύτερη ομάδα στην διεθνή της καριέρα.