ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς (φωτό)

Μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς (φωτό)

Αγάπη, Ελπίδα, Χαμόγελα πρόσφεραν σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών όσοι φίλοι του βόλεϊ παραβρέθηκαν το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας και ανταποκρίθηκαν ενεργά στο περιθώριο του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς»,  στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” με θέμα την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΠΑ.Σ.Α.Π

“Ακόμη περισσότερη Ελπίδα, αλλά και πίστη στο Όραμα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», χάρισε το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας, o ΠΑ.Σ.Α.Π. κατά τη διάρκεια του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Elpida_005

Στο περιθώριο των αγώνων του Final 4 της διοργάνωσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Elpida_001

Δεκάδες απλοί συμπολίτες μας, αθλητές, προπονητές και διαιτητές, έστειλαν το δικό τους μήνυμα εθελοντικής προσφοράς και ανταποκρινόμενοι με συγκινητικό τρόπο στο σύνθημα “δίνουμε πάσα στη ζωή, γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών”, ευαισθητοποιήθηκαν στην ανάγκη στήριξης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Elpida_004

Έπειτα από την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που έκαναν οι υπεύθυνοι και οι εθελοντές του Συλλόγου, με την απλή διαδικασία λήψης στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), εθελοντές δότες μυελού των οστών, έγιναν μεταξύ άλλων και οι αθλητές Χριστοφιδέλης, Προύσαλης, Στεφάνου, Ανδρεάδης, Καριπίδης και Τερζής, συμβάλλοντας με αυτή την ύψιστη πράξη αγάπης και προσφοράς στη δημιουργία μίας «δεξαμενής» εθελοντών, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, το ΔΣ, το προσωπικό και τους εθελοντές του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και «Όραμα Ελπίδας» για την πολύχρονη προσφορά τους, καθώς επίσης την ΕΣΑΠ αλλά και τη NOVA για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Συνδέσμου μας για αυτή την κοινή δράση, την οποία ο Σύνδεσμός μας δεσμεύεται να συνεχιστεί με ανάλογη επιτυχία και σε μελλοντικά αθλητικά σημαντικά ραντεβού του βόλεϊ.