BEACH VOLLEY

Μήνυμα νίκης προς Στράτο-Αλέξανδρο

Μήνυμα νίκης προς Στράτο-Αλέξανδρο

Η «μάχη» για την ζωή που δίνουν εδώ και μια εβδομάδα στο νοσοκομείου «Παπανικολάου» οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους αθλητές του beach volley που συμμετέχουν στο Masters της Θεσσαλονίκης… Φίλοι των δύο παιδιών έστειλαν το δικό τους  μήνυμα συμπαράστασης στου φορώντας φανέλες με σύνθημα «Στράτο, Άλεξ you will WIN»! …

Η κατάσταση της υγείας του Στράτου Καββαδά και του Αλέξανδρου Αλεξιάδη παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, και οι συμμετέχοντες στο πρώτο τουρνουά Masters Beach Volley φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς τους διεθνείς συναθλητές τους.

Συγκεκριμένα στους αγώνες του Κυρίως ταμπλό που ξεκίνησαν στην Καρδία Θεσσαλονίκης τέσσερις ομάδες ανδρών και γυναικών αγωνίστηκαν με μπλουζάκια που έγραφαν: «Στράτο, Άλεξ you will WIN»!

Οι Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής Κ., Νιώπας Δ./ Παπαδημητρίου Θ., Βέλλιου Χ. /Χατζηδημητρίου Γ. και Ιωαννίδου Φ./ Σφυρίου Ε. φόρεσαν τα t-shirt σε διάφορα χρώματα και έπαιξαν με αυτά, εκφράζοντας έτσι την στήριξή τους στους Καββαδά και Αλεξιάδη.