ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μύρισε… Άνοιξη στο τουρνουά της Μεταμόρφωσης

Μύρισε… Άνοιξη στο τουρνουά της Μεταμόρφωσης

Με τη συμμετοχή 15 συλλόγων, 127 ομάδων και συνολικά 400 αθλητριών, έπεσε η αυλαία του 12ου μίνι Τουρνουά Μεταμόρφωσης που διοργάνωσαν ο ΑΟ Δεξαμενής σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης και ήταν αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αρχικά το Σάββατο στην κατηγορία αθλητριών 2007-2008, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Άνοιξης με 2η την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, 3η την ομάδα της Γκράβας και 4η την ομάδα της Θέτιδας.

Στην κατηγορία αθλητριών 2009-2010 Πιάνω-Πετώ την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του Σάλαμμον 2η η ομάδα της Άνοιξης, 3η η ομάδα της Άνοιξης 2 και 4η η ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

Την Κυριακή στην κατηγορία Αθλητριών 2005-2006 μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Γκράβας 1 με 2η την ομάδα της ΑΕΚ 2, τρίτη την ομάδα της Γκράβας 3 και 4η την ομάδα της Γκράβας 4.

Συνολικά το Σαββατοκύριακο έλαβαν μέρος 15 Σύλλογοι όπου αγωνίστηκαν με 127 ομάδες με περίπου 400 αθλήτριες σε 240 αγώνες.

Oι διοργανωτές υχαριστούνε όλους τους συλλόγους και τους διαιτητές που πήραν μέρος και έτσι βοήθησαν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται για το Χαμόγελο του Παιδιού. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Μεταμόρφωσης που με την αμέριστη συμπαράστασή του βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
29/05/2025

Όταν το τάραφλεξ γεμίζει ελπίδα και όνειρα-Νανόπουλος και Χασμπάλα στο τουρνουά του Ερμή Hγουμενίτσας

Πριν από 14 χρόνια, στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» στην Ηγουμενίτσα, ένα όνειρο πήρε σάρκα και οστά. Ένα τουρνουά βόλεϊ, οργανωμένο με αγάπη...