ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μονομαχία Απολλώνιου-Ηρακλή στο Κερατσίνι

Μονομαχία Απολλώνιου-Ηρακλή στο Κερατσίνι

Τον πανίσχυρο και πρωτοπόρο του Α1 υποομίλου της Α2 γυναικών, Ηρακλή Κηφισιάς, θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη στις 21.00 στο κλειστό Κερατσινίου, ο μαχητικός Απολλώνιος για την 2η αγωνιστική της Β΄φασης του κυπέλλου ΕΟΠΕ.  Οι Πειραιώτισες που βρίσκονται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ ειναι αποφασιμένες να παίξουν με πάθος και χωρίς άγχος απέναντι σε ενα τόσο δυνατό αντίπαλο και να αποσπάσουν το χειροκρότημα των φιλάθλων που θα γεμίσουν το κλειστό της Ιχθυόσκαλας.

Το ρόστερ του πολυ δυνατού Απολλώνιου αποτελούν οι: Μάστορα,αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας, Θεοδωρακέα, Σιώρη, Κορακιανίτη, Γούνου, Βαζαίου(λ), Κατσαρού (λ), Μπουρέκα , Αποστόλου, Γιαννάτση, Μαντούβαλου Μ, Μαντούβαλου Δ., Καμπούρη, Λουρίδα.

Προπονητής της ομάδας ειναι ο Γιώργος Δεναξάς ο οποίος δήλωσε για το ματς στον Volleyplanet.gr:  “Αντιμετωπίζουμε ενα πολύ δυνατό αντίπαλο που εχει ρόστερ Α1. Σεβόμαστε τον Ηρακλή Κηφισιάς αλλα δεν το φοβόμαστε. Απο την πλευρά μας θέλω να παίξουμε σοβαρά και να κάνουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, να μας χειροκροτήσει.”

Το πρόγραμμα του κυπέλλου γυναικών:

Τετάρτη 7/12, 21.00 Απολλώνιος-Ηρακλής Κηφισιάς

Πέμπτη 8/12, 20.30 ΓΕ Ηρακλείου-Μεσσαράς

Τετ 14 Δεκ, 21:30 ΑΕ Αγίας Παρασκευής – ΦΟ Βριλησσίων
Τετ 14 Δεκ, 21:45 ΔΑΣ Δραπετσώνας – ΑΟΦ Πορφύρας
Τετ 14 Δεκ, 00:00 ΕΟ Σταυρούπολης – ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης
Τετ 14 Δεκ, 19:00 ΑΣ Καμπανιακός – ΧΑΝΘ