Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μουρ: «Εχθρικό περιβάλλον»

Μουρ: «Εχθρικό περιβάλλον»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Τζάρεντ Μουρ στηλίτευσε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση Άρης-ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1.

Ο Αμερικανός «πύργος» με ένα ποστ στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε, γράφοντας: «Μεγάλη νίκη για την ομάδα σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον. Δεν απολαμβάνω να μου πετούν νερό πριν κάνω σερβίς μπορώ να το πω αυτό! Και καλό πράγμα η επέμβαση της αστυνομίας… Προχωράμε».

Ανδρέου: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Άρη»

Για τα όσα συνέβησαν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου δήλωσε με τη σειρά του: «Όλοι οι παράγοντες προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στα γήπεδα. Η ατμόσφαιρα αρχικά ήταν πολύ καλή. Μετά ακολούθησε η επίθεση σε αθλητή της ομάδας και ξεκίνησαν όλα. Μετά και από αυτά που έγιναν η αστυνομία σε συνεννόηση με τους διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη που μας προστάτεψε. Θα πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί οι παράγοντες της Λίγκας και να δούμε πως θα λύσουμε αυτά τα θέματα. Δεν μπορεί δύο ή τρεις οπαδοί να τινάζουν τα παιχνίδια στον αέρα».