Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Μπαμ»… επιστροφής Θανάση Πρωτοψάλτη στον Παναθηναϊκό!

«Μπαμ»… επιστροφής Θανάση Πρωτοψάλτη στον Παναθηναϊκό!

Ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε το «ναι» και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από περίπου μια εξαετία για να φορέσει ξανά την «πράσινη» φανέλα με στόχο τη διεκδίκηση τίτλων.

Κι αν η μεταγραφή του Μπραμ Βαν ντε Ντρις από τον ΠΑΟΚ ήταν «πρώτο πιάτο», η μεταγραφή του Θανάση Πρωτοψάλτη είναι το… κυρίως αφού μιλάμε για ενίσχυση του ελληνικού κορμού των «πρασίνων» με έναν αθλητή “τεχνήτη”.

Ο Πρωτοψάλτης είπε «όχι» στη γαλλική Νις και τον ΠΑΟΚ ενώ για το αίσιο τέλος της μεταγραφής,  στην απόφασή του έπαιξε ρόλο ο διευθυντής αγωνιστικού, Σωτήρης Πανταλέων που εξήγησε το πλάνο και φρόντισε να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό αλλά και ο κόσμος της ομάδας που στην κυριολεξία τις τελευταίες τον κατέκλυσε με μηνύματα επιστροφής και όχι μόνο…

Μετά την απόκτηση του Πρωτοψάλτη, τη σκυτάλη παίρνει η ανανέωση του έτερου ακραίου Αλέξανδρου Ράπτη, τον οποίο επίσης θέλει και ο Δικέφαλος στη σύνθεσή του.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
10/05/2021

Κάτοικος Κηφισιάς ο Ορφανός

Η Κηφισιά θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιάννη Ορφανού καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον...