ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

MVP η Πότοκαρ

MVP η Πότοκαρ

Η Μόνικα Πότοκαρ αναδείχθηκε MVP του τελικού καθώς η Σλοβένα ακραία του Δικεφάλου με 13 πόντους και 53% στην υποδοχή συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη επί της Σαντορίνης και την κατάκτηση του ιστορικού Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία της Πότοκαρ στον ΠΑΟΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς η Σλοβένα ακραία με την δυναμική της αλλά και την εμπειρία της ήταν αυτή που έκανε την διαφορά στο γήπεδο.

Στον τελικό της Ηλιούπολης η Πότοκαρ φρόντισε να οδήγησε εκ του ασφαλούς τις “ασπρόμαυρες” στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας τους και να αναδειχθεί πανηγυρικά MVP του αγώνα. Μια διάκριση που έφερε χαμόγελα και δάκρυα χαράς στην Σλοβένα άσο που γνώρισε την αποθέωση απο τις συμπαίκτριές της.

Η Πότοκαρ αναφερόμενη στην ατομική βράβευση της στον τελικό δήλωσε «Μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενη που κατέκτησα τον πρώτο του μου τίτλο. Στον τελικό ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή ως το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτή η επιτυχία της ομάδας συνδυάστηκε και με την ανάδειξη μου  ως MVP. Την προσωπική μου διάκριση αλλά και το Κύπελλο το αφιερώνω στην οικογένεια μου κι ιδιαίτερα στην ανηψιά μου που μου λείπει πάρα πολύ».