Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Νο13, η Τσίμα!

MVP Νο13, η Τσίμα!

Η αρχηγός με το No13, Ζένια Τσίμα σημείωσε 13 πόντους για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, παίρνοντας πάνω της κρίσιμες φάσεις στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακός και αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μετά από ψηφοφορία των προπονητλων της Α1 Γυναικών.

Η αρχηγός των “πράσινων” με 13 πόντους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς εντυπωσιακά στατιστικά (8/25 επ., 4 άσους, 1 μπλοκ, 54% υπ. , 38% άριστες), είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας της.

«Είναι το τελευταίο που περίμενα κι ευχαριστώ τους προπονητές που με επέλεξαν… Για οποιονδήποτε αθλητή είναι πολύ μεγάλη τιμή να αναδεικνύεται MVP, αλλά δεν το κατάφερα μόνη μου καθώς όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά και το αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου», ήταν το αρχικό της σχόλιο στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ ενώ αναφερόμενη στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς τόνισε: «Δεν λέει τίποτα απολύτως το ότι είμαστε αήττητες μετά από πέντε αγώνες. Απλά είναι καλό για την ψυχολογία μας το ότι κερδίζουμε τους αγώνες κι ιδιαίτερα ντέρμπι όπως αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μια νέα δοκιμασία».

Περισσότερα την Παρασκευή όταν η Ζένια θα βρεθεί στο Ioannis hair & beauty team.