Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP της 6ης αγωνιστικής η Μικάγια Γουάιτ

MVP της 6ης αγωνιστικής η Μικάγια Γουάιτ

MVP της 6ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών αναδείχθηκε η Μικάγια Γουάιτ του Παναθηναϊκού. Η Αμερικανίδα ακραία ήταν η κορυφαία της ομάδας του Αντρέα Κιαπίνι στην νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ.

Η Μικάγια Γουάιτ συνέβαλε επιθετικά με 19 πόντους, όλοι εκ των οποίων από επιθέσεις (19/31 επιθέσεις, 61% αποτελεσματικότητα), ενώ με δικούς της πόντους, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο και το τρίτο (και τελευταίο) σετ. Στην πρώτη της σεζόν στην Ελλάδα, η 29χρονη Αμερικανίδα ακραία έχει ήδη περάσει από Ηνωμένες Πολιτείες (δυο θητείες, σε κολλεγιακό επίπεδο και την περσινή σεζόν), Πουέρτο Ρίκο, Γαλλία, Βραζιλία και Τουρκία στην καριέρα της.

«Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα προετοιμασίας πριν από τον αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, και η απόδοσή μας έδειξε όσα δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ως ομάδα εκτελέσαμε το πλάνο μας, κάτι που μας επέτρεψε να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Είμαι πραγματικά ευλογημένη που είμαι η MVP της αγωνιστικής, σας ευχαριστώ για την αναγνώριση. Πιστεύω πως φέτος υπάρχουν πολλές ταλαντούχες αθλήτριες στη ελληνική λίγκα, οπότε το να με επιλέξουν ως MVP είναι πραγματική τιμή με τόσο πολύ ταλέντο φέτος» δήλωσε η Μικάγια Γουάιτ.

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΟΡΥΦΑΙΑ 7ΑΔΑ