CHAMPIONS LEAGUE

Να δείξει δυνατός στα δύσκολα

Να δείξει δυνατός στα δύσκολα

Με στόχο να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης προς τον Γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (18:00) Θεσσαλονίκη την Τουρκική BBSK Κωνσταντινούπολης. Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα ο Σέρτζιου Στάνκου, ενώ για μοιρασμένες πιθανότητες μίλησε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Χακάν Οζκάν.

Ο δρόμος προς τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ περνά από την Κωνσταντινούπολη για τον ΠΑΟΚ που απέναντι στην BBSK θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τον Γ προκριματικό γύρο του θεσμού.

Ο Σέρτζιου Στάνκου χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα και ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων των προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν τη νίκη στην Πυλαία

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου αναφερόμενος στην αναμέτρησης της Τετάρτης δήλωσε «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Η BBSK βασίζεται σε Τούρκους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή την αναμέτρηση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντοτε περισσότερη ενέργεια με την παρουσία και την υποστήριξή τους. Έχοντας τον κόσμο δίπλα μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, κ. Hakan Özkan δήλωσε πως οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων είναι μικρές και οι πιθανότητες μοιρασμένες.

Ο Χακάν Οζκάν τόνισε χαρακτηριστικά «Νομίζω ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές. Και οι δυο πλευρές έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πρώτα από όλα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Τετάρτη (24/10) ώστε να κάνουμε το έργο μας ευκολότερο στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες και για αυτό το λόγο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά».