DARK ROOM

«Να το κάνω μάκια» να… κερδίσεις (vid)!

«Να το κάνω μάκια» να… κερδίσεις (vid)!

Ποιός δεν θυμάται από παιδί την… μαμακίσια έκφραση «να το κάνω μάκια να περάσει»;

Τότε που «τα μάκια» αυτά είχαν μια θεραπευτική, σχεδόν… μαγική  επίδραση σε τραύματα, πόνο, πυρετό, αποτελούσαν με λίγα λόγια το αντίδοτο δια πάσα νόσον και πάσαν μ… όπως λέει και το σχετικό απόσπασμα από το «Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο» (αν και δυστυχώς το τελευταίο “κουσούρι” με τα χρόνια ανέπτυξε… ισχυρά αντισώματα)!

Στο “Palaevangelisti” της Περούτζια μια μικρούλα φίλη της ομάδας του “δικού μας” Γιώργου Τζιουμάκα (0.48 του 1oυ video), λίγο πριν το τελευταίο ματς της Serie A με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Τρεντίνο, πήγε για γούρι και φίλησε έναν- έναν τους παίκτες της ομάδας, να τους δώσει δύναμη και να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο «καλή επιτυχία».

Επειδή όμως πάνω από όλα στον αθλητισμό σημασία έχει το fair play το γλυκύτατο κοριτσάκι στη συνέχεια, πέρασε στο “αντίπαλο στρατόπεδο” και έκανε «hi five» με την παρέα του έτερου διεθνούς μας, Δημήτρη Τζούριτς (0.30 του 2ου video) , που όπως αποδείχθηκε μετά τη νίκη των “Black Devils” με 3-1 σετ, εκείνη είχε περισσότερο ανάγκη τα “μάκια”  για να περάσει το… βαβά της!

Αυτό όμως είναι το βόλεϊ! Γιατί, πείτε μας ειλικρινά, σε ποιο άλλο άθλημα θα μπορούσαμε να δούμε άραγε τόσο όμορφες εικόνες;