ΔΙΕΘΝΗ

Nationalmannschaft καλεί Τζιάνι!

Nationalmannschaft καλεί Τζιάνι!

Τον 46χρονο Ιταλό τεχνικό του Τζούριτς στη Βερόνα φαίνεται πως “φλερτάρει” η Γερμανική Ομοσπονδία ενόψει του “Τόκιο 2020”.

Για τους ανθρώπους του γερμανικού βόλεϊ στον πάγκο των “πάντσερ” χρειάζεται ένας έμπειρος προπονητής, προκειμένου να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε κάποια διάκριση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στην Ιαπωνία.

Στη λίστα, που ήδη έχει καταρτίσει η Γερμανική Ομοσπονδία για τη διαδοχή του Βέλγου Βίταλ Χέινεν, μεταξύ άλλων γνωστών προπονητών φιγουράρει σε περίοπτη θέση το όνομα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβενίας και της ιταλικής Βερόνα, Αντρέα Τζιάνι, ο οποίος σε μικρό σχετικά διάστημα στην καριέρα του ως προπονητής έχει πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις με τις ομάδες του.

Μάλιστα στην προσπάθεια διάκρισης της Γερμανίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 φαίνεται ότι επιστρατεύεται και ο αρχηγός της ομάδας, Γιόχαν Σόπς, που λόγω τραυματισμού στον ώμο απουσιάζει από τα γήπεδα περίπου ένα χρόνο, αλλά πλέον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, χωρίς να είναι ασφαλώς έτοιμος 100%..