Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νέα αναβολή στον ΑΟΟ

Νέα αναβολή στον ΑΟΟ

Νέα αναβολή για τις 3 Ιουνίου πήρε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας προκειμένου μέχρι τότε η 7μελής Επιτροπή να βρει παράγοντες που θα μπορούν να προσφέρουν στη νέα διοίκηση που θα προκύψει, αλλά και να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης…

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Γενική Συνέλευση του ΑΟΟ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα καθώς η πρότασή του για νέα αναβολή των εκλογικών διαδικασιών υιοθετήθηκε ομόφωνα από τα 50 μέλη που έδωσα το παρών στην  αίθουσα συνεδριάσεων του νέου κλειστού της πόλης.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, κυρίως για την πορεία της επαγγελματικής ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Προβλήματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερα χρέη που έχουν  συσσωρευτεί από προηγούμενες περιόδους.

Για την χρονιά που έκλεισε η κατάσταση δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αφού όπως  αναφέρθηκε το ισοζύγιο μεταξύ εσόδων – εξόδων είναι σχεδόν ισορροπημένο σε ένα μπάτζετ που κυμάνθηκε κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Αυτό όμως που προκαλεί «πονοκεφάλους» είναι το γεγονός πως υπάρχουν αποφάσεις πληρωμής παικτών που είχαν αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να διακανονιστούν. Ένα πρόβλημα που έπρεπε να είναι γνωστό στην διοίκηση από την πρώτη στιγμή όταν και επέστρεψε στην κατηγορία και όφειλε να γνωρίζει το τι δίνει και σε ποιους οφείλει…